Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie la scor pentru FCSB în primul amical al verii. Echipa lui Dinu Todoran s-a distrat cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu

Victorie la scor pentru FCSB în primul amical al verii. Echipa lui Dinu Todoran s-a distrat cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiugalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus categoric, scor 5-1, în prima partidă amicală din această vară, împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

"Ionuţ Vînă a deschis scorul în minutul 25, după o recuperare excelentă a lui Gabriel Simion, în timp ce Alexandru Musi a făcut 2-0 după numai trei minute, din pasa excelentă a lui Andrei Cordea.

Paul Mitrică a redus din handicap în minutul 40, după un şut superb, însă căpitanul Florin Tănase a dus scorul la 3-1 în ultimul minut din prima parte, după ce a driblat portarul şi un apărător. Ianis Stoica, jucător revenit după împrumutul la Slatina, a făcut 4-1 în minutul 57, în timp ce Octavian Popescu a închis tabela în minutul 64, după o acţiune personală în stilul caracteristic.

Dinu Todoran a folosit două formule de echipă pe parcursul partidei. Astfel, în prima parte a mizat pe echipa formată din Vlad - V.Creţu, Haruţ, Vucur, Cordea - Simion, Olaru, Vînă - Niţă, Tănase, Musi.

În partea secundă, FCSB a evoluat în următoarea formulă: Straton - Pantea, Cristea, A.Creţu, Radunovic - Perianu, Moruţan, Oaidă - Oct. Popescu, Stoica, Dumitru.

Următorul meci amical este programat mâine după-amiază, începând cu ora 17:30, împotriva celor de la C.S. Concordia Chiajna" , se arată în postarea de pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare