Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie la scor, umbrită de plecarea unui jucător. Dusan Uhrin a confirmat: "Are oferte din alte ţări"

Victorie la scor, umbrită de plecarea unui jucător. Dusan Uhrin a confirmat: "Are oferte din alte ţări"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe Poli Iaşi, scor 4-1, însă victoria la scor a fost umbrită de anunţul făcut de Duşan Uhrin Jr. la finalul partidei, care a declarat că un atacant va pleca de la echipă.

"Dumitru are nişte probleme vrea să plece de la echipă. Nu e pregătit mental pentru jocuri. Cred că are oferte din alte ţări", a anunţat tehnicianul ceh la finalul partidei. 

Dumitru Cardoso, cotat la 500.000 de euro, a venit în urmă cu un an la Gaz Metan, liber de contract, de la Livorno. El mai are contract valabil încă un an cu Mediaş. 

Pentru Mediaş urmează meciul cu Dinamo, fosta echipă a lui Uhrin: "Va fi un meci special împotriva lui Contra. Am fost antrenor şi la Timişoara şi l-am înlocuit, sper să facem un meci bun. Va fi dificil pentru pentru că au schimbat multe lucruri".

"Am început relaxaţi meciul, Iaşiul a marcat, dar apoi am început să ne concentrăm mai bine. Sunt foarte bucuros pentru jucători pentru că am muncit mult pentru asta, am şi schimbat mult pentru că mulţi jucători nu au jucat pe poziţiile lor.

Am primit cateva cadouri, primele doua goluri din greseli, apoi autogol. I-am împins mult", a mai spus Uhrin. 

Afla mai multe despre: dusan uhringaz metan 

viewscnt
Articole similare