Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie lejeră pentru Simona Halep în meciul cu Saisai Zheng. Pe cine va întâlni liderul mondial în turul al treilea de la Wimbledon

Victorie lejeră pentru Simona Halep în meciul cu Saisai Zheng. Pe cine va întâlni liderul mondial în turul al treilea de la Wimbledon

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 1 WTA, a trecut în turul al doilea de la Wimbledon de chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor 7-5, 6-0. În turul următor, românca o va întâlni pe sportiva din Taiwan, Su-Wei Hsieh, locul 48 WTA.

 

Hsieh a trecut în turul al doilea de Lara Arruabarrena, cu un dublu 6-3, într-o oră şi patru minute. Sportiva din Taiwan este pentru a doua oară în turul al treilea la Wimbledon. Asiatica a mai atins această fază, cea mai bună performanţă pe iarba londoneză, în 2012.

Halep a câştigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati, cu scorul de 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Halep a câştigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati, cu scorul de 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Calificarea în turul al treilea este recompensată la Wimbledon cu un premiu de 100.000 de lire sterline (113.000 de euro) şi cu 130 de puncte WTA.

Simona Halep a jucat anul trecut în sferturile de finală ale turneului de la Wilmbledon, fază în care a fost eliminată de britanica Johanna Konta, scor 6-7 (2), 7-6 (5), 6-4.

România are două jucătoare în turul al III-lea la Wimbledon, pe Simona Halep şi pe Mihaela Buzărnescu.


Simona Halep - Saisai Zheng 7-5 / 6-0

18:33 >> GAME, SET ŞI MECI pentru Simona Halep. Liderul mondial închide partida după o oră şi 18 minute

GAME 18:28 >> Game perfect pentru Simona Halep, care este foarte aproape de calificarea în turul al treilea de la Wimbledon

BREAK 18:22 >> Opt game-uri la rând câştigate de Simona Halep. Liderul mondial se îndreaptă spre calificarea în turul al treilea

GAME 18:18 >> Simona joacă perfect şi duce scorul la 3-0. Chinezoaica a cedat lupta

BREAK 18:15 >> Halep reuşeşte un nou break şi se desprinde în setul secund

GAME 18:11 >> Simona Halep continuă evoluţia fără greşeală şi câştigă primul game al setului secund

PRIMUL SET

BREAK 18:06 >> Simona Halep reuşeşte un nou break şi închide primul set după 50 de minute, scor 7-5

GAME 18:02 >> Halep îşi face serviciul fără probleme şi duce scorul la 6-5

BREAK 18:00 >> Simona Halep face break-ul în ultimul moment şi împinge primul set în prelungiri

GAME 17:54 >> Liderul mondial se apropie din nou la un game de chinezoaică. Zheng va servi acum pentru a închide primul set

GAME 17:51 >> Simona Halep ratează o minge de break, iar chinezoaica face 5-3

BREAK 17:44 >> Zheng reuşeşte un nou break şi va servi acum pentru 5-3

GAME 17:41 >> Zheng îşi face serviciul şi ţine pasul cu Simona Halep: 3-3

GAME 17:31 >> Zheng se desprinde imediat la 40-0, pierde următoarele două puncte, apoi îşi trece în cont un nou game

BREAK 17:25 >> Rebreak rapid făcut de chinezoaică. Zheng îşi recuperează imediat serviciul pierdut în game-ul anterior

BREAK 17:25 >> Break pentru Simona Halep. După o primă şansă ratată, românca profită şi fructifică cea de-a doua minge de break

GAME 17:18 >> Game scurt pentru Simona Halep. Românca îşi face serviciul în doar două minute de joc

Cele două jucătoare au intrat în teren pentru a începe încălzirea


Meciul este al doilea de pe terenul 1, după întâlnirea dintre Marin Cilic (Croaţia) - Guido Pella (Argentina).

Halep şi-a luat o pauză mai lungă după turneul de la Roland Garros, pe care l-a câştigat şi a mers direct la Wimbledon. Numărul 1 mondial a arătat însă o formă foarte bună în primul tur. Halep a început tare cu Kurumi Nara şi conducea deja cu 2-0 după primele 12 minute de joc. Japoneaza, numărul 101 mondial, a avut însă o izbucnire şi a reuşit să egaleze. Simona a înţeles mesajul şi nu i-a mai permis să ia vreun punct până la finalul setului, 6-2. Al doilea set a fost mai echilibrat. Kurumi Nara a arătat un joc mai bun şi a reuşit să ţină aproape de Halep. Totuşi, Simona a reuşit să câştige şi al doilea set, scor 6-4.

Zheng a reuşit o victorie surprinzătoare, când a trecut de compatrioata sa, Qiang Wang, locul 70 în clasamentul WTA, scor 6-3, 4-6, 6-1. Cele două se vor înfrunta pentru a doua oară, după ce Simona Halep a învins-o pe Zheng în 2015, la Shenzhen, scor 6-2, 6-3.

Dacă va reuşi să treacă de Zheng şi să se califice în turul 3 la Wimbledon 2018, Simona Halep va juca împotriva câştigătoarei dintre Lara Arruabarrena, cea care a învins-o pe Ana Bogdan, şi Su-Wei Hsieh, cea care a scos-o din competiţie pe Anastasia Pavliucenkova.

La dublu masculin, Marius Copil va evolua alături de grecul Stefanos Tsitsipas, în primul tur la dublu contra echipei Marcelo Demoliner/Santiago Gonzalez (Brazilia/Mexic), în al patrulea meci de pe terenul 11.00.

Afla mai multe despre: simona halepteniszhengwimbledon 

viewscnt
Articole similare