Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie mare la Washington. Tecău şi Rojer i-au învins pe fraţii Bryan şi s-au calificat în semifinalele turneului

Victorie mare la Washington. Tecău şi Rojer i-au învins pe fraţii Bryan şi s-au calificat în semifinalele turneului

Tenis

Comentarii

Perechea formată din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Washington, dotat cu premii totale de 1.895.290 dolari, după 7-6 (7-5), 4-6, 10-8 cu celebrii fraţi americani Bob şi Mike Bryan.

Tecău şi Rojer au obţinut victoria după o oră şi 39 de minute, reuşind 8 aşi şi făcând 3 greşeli duble. Gemenii Bryan, campioni la Washington în 2005, 2006, 2007 şi 2015, au contabilizat 6 aşi, 2 duble greşeli şi au salvat toate cele 6 mingi de break. Mike Bryan a jucat şi finala de anul trecut, alături de francezul Edouard Roger-Vasselin.

Tecău şi partenerul său, care au câştigat titlul la Washington în 2014, au egalat situaţia meciurilor directe cu fraţii Bryan, 6-6. În 2019, perechea româno-olandeză a mai câştigat meciuri directe la Madrid, în primul tur, şi la Roland Garros în optimi, în timp ce americanii s-au impus la Auckland în primul tur şi la Roma tot în prima rundă.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer şi-au asigurat un cec de 30.190 de dolari şi 180 de puncte ATP la dublu, iar în penultimul act vor juca împotriva australienilor Alex De Minaur şi John Peers.

Afla mai multe despre: tecaurojerwashington 

viewscnt
Articole similare