Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie mare pentru Cosmin Olăroiu în etapa cu numărul 5 din China. Românul a învins un fost tehnician de la Real Madrid!

Victorie mare pentru Cosmin Olăroiu în etapa cu numărul 5 din China. Românul a învins un fost tehnician de la Real Madrid!
Comentarii

Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu a învins Shenzhen cu scorul de 2-0, în etapa cu numărul 5 din Super Liga Chineză.

Xie Pengfei a marcat primul gol al partidei pentru formaţia antrenată de Olăroiu.

 

 

 

Înainte de pauză, Jiangsu şi-a majorat avantajul prin golul marcat de starul brazilian, Alex Teixeira.

 

În partea secundă, Jiangsu s-a mulţumit să apere rezulatul şi a închis bine jocul. Elevii românului ar mai fi putut marca pe contraatac, dar la final, Shenzhen - Jiangsu s-a terminat 0-2.

A fost o victorie importantă obţinută de echipa românului şi doar a doua înfrângere în acest debut de sezon pentru Shenzhen, echipă pregătită de fostul tehnician de la Real Madrid, Juan Ramon Lopez Caro. Jiangsu ocupă acum locul 5 cu 9 puncte obţinute din cele trei victorii cu Shenzhen, Wuhan Zall şi Tianjin Teda.

În următoarea rundă, Suning are meci greu pe teren propriu cu Guangzhou R&F, una dintre cele mai ofensive echipe din campionatul Chinei.

Echipele de start:

  • Shenzhen: Guo - Zhang, Wang, Wang, MBengue, Li- Gan, Jin, Selnaes, Li - Preciado
  • Jiangsu: Gu-Ji, Paletta, Li, Yang - Xie, Wu, Tian, Zhang - Eder, Alex Teixeira

Afla mai multe despre: jiangsu suning 

viewscnt
Articole similare