Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru Chelsea în deplasarea de la Newcastle. Echipa antrenată de Frank Lampard urcă pe primul loc în Premier League

Victorie pentru Chelsea în deplasarea de la Newcastle. Echipa antrenată de Frank Lampard urcă pe primul loc în Premier League

Fotbal

Comentarii

Chelsea s-a impus cu 2-0 într-un meci dominat clar în care a avut o posesie zdrobitoare.

Newcastle - Chelsea a fost primul meci al zilei din Premier League. Înaintea partidei, Newcastle era pe locul 13 cu 11 puncte, în timp ce Chelsea ocupa poziţia a 6-a cu 15 puncte, însă o victorie îi ducea provizoriu până pe locul 1 în Premier League.

După numai 10 minute apărarea gazdelor cedează şi Federico Fernandez înscrie în proprie poartă. Chelsea a avut o posesia a balonului zdrobitoare în primele 10 minute, 82%. Mai rar se întâlneşte o asemenea posesie în 10 minute de joc. Cei de la Newcastle au tot încercat să echilibreze jocul în prima parte însă nu prea au avut succes. Chelsea a intrat cu doar 1-0 la pauză şi o posesie a balonului de 77%. Repriza secundă s-a jucat după aceleaşi coordonate, cu Chelsea în dominând şi Newcastle încercând câte ceva, însă fără vreun rezultat. Golul secund a venit în minutul 65 atunci când Timo Werner în găseşte pe Tammy Abraham, iar acesta din urmă reia în plasă. Până spre final, Newcastle a mai echilibrat ceva partida însă fără a marca vreun gol pe tabelă.

Scor final Newcastle 0-2 Chelsea şi echipa lui Frank Lampard urcă pe primul loc în Premier League cu 18 puncte şi cel mai bun golaveraj dintre cele 20 de participante, +12. Chelsea este urmată aproape de Leicester, Tottenham şi Liverpool. Toate cele 3 au un meci mai puţin iar cu o victorie trec peste cei de la Chelsea în campionat.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: chelseapremier league 

viewscnt
Articole similare