Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru CSM Bucureşti la debutul în turneul de pregătire din Germania. Urmează Bayer Leverkusen

Victorie pentru CSM Bucureşti la debutul în turneul de pregătire din Germania. Urmează Bayer Leverkusen

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins-o cu 21-20 pe Buxtehuder, reprezentantă a Germaniei în Cupa EHF. A fost primul meci al lui CSM în turneul de pregărtiredin Germania.

Fără Cristina Neagu, încă în refacere după accidentarea din decembrie 2018, CSM a câştigat primul amical jucat în Germania, la Wittlich. La primul meci pentru bucureştence, Crina Pintea, cu şapte reuşite, şi Nora Mork, cu patru goluri, au fost principalele marcatoare.

Tomas Ryde se află şi el la primul meci pe banca lui CSM Bucureşti şi a început în următoarea formulă: Grubisic - Grbic, Constantinescu, Perianu, Pintea, Vâlcan, Chiper. A fost formula de apărare. Chiper (trei goluri), Perianu (două goluri) şi Grbic (un gol)  au fost şi ele la debut şi s-au remarcat la vicecampioana a României.

La turneul de la Wittlicj mai participă Alături de CSM Bucureşti vor mai participa Râmnicu Vâlcea, campioana Franţei, Metz, campioana Germaniei, Bietigheim, Metzingen şi Leverkusen. 

CSM va mai participa la încă două stagii de pregătire. Primul dintre ele va fi în perioada 8-11 august, iar alături de CSM vor participa  Skovde, din Danemarca, IK Savehof ( campioana Suediei), Skuru IK, Holstebro, Ajax Kobenhavn, Kungälvs HK şi DHC Slavia Praga.

Ultimul stagiu al vremii va fi în Franţa, în perioada 16-18 august. Gyor, Budubnost şi Brest vor fi adevrsarele jucătoarelor lui Tomas Ryde. 

Afla mai multe despre: csmrydevictorie 

viewscnt
Articole similare