Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru Dan Petrescu în China! Antrenorul a fost eliminat după ce a intrat pe teren!

Victorie pentru Dan Petrescu în China! Antrenorul a fost eliminat după ce a intrat pe teren!

Stranieri

Comentarii

Guizhou Hengfeng, formaţia pregătită de Dan Petrescu, a obţinut, sâmbătă, a doua victorie în campionat de la venirea românului pe banca tehnică, scor 3-1 (2-0), cu Shandong Luneng, locul 2 în clasament, în etapa a XIX-a campionatului chinez.

A treia victorie a gazdelor în campionat în această ediţie a venit după golurile marcate de Zheng Kaimu '13, Han Pengfei '41 şi Steve '49. Oaspeţii au redus diferenţa prin Graziano Pelle '81. Dan Petrescu a intrat cinci metri pe teren, nemulţumit fiind de arbitraj, fiind trimis direct în tribune! Antrenorul riscă acum trei etape de suspendare.

Într-un alt meci din această etapă, Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, sâmbătă, în deplasare, cu Tianjin Teda (goluri Guo Hao '37 pentru Tianjin Teda. respectiv Eder '19).

Deşi a câştigat după trei înfrângeri la rând, Guizhou Hengfeng nu părăseşte ultima poziţie în clasament. Formaţia lui Dan Petrescu este pe locul 16, cu 11 puncte, la cinci puncte de Chingqing Lifan, ocupanta locului 14, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă chineză.

Jiangsu Suning se menţine pe locul 5, cu 30 de puncte. În fruntea clasamentului, Shanghai SIPG şi Beijing Guoan au câte 39 de puncte, fiind departajate de golaveraj. Shandong Luneng a coborât pe locul 3, cu 38 de puncte, după înfrângerea de sâmbătă.

Afla mai multe despre: guizhou hengfengdan petrescuchinajiangsucosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare