Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru Dinamo! „Câinii” răsuflă uşuraţi după ce au câştigat „procesul Dorin Rotariu”

Victorie pentru Dinamo! „Câinii” răsuflă uşuraţi după ce au câştigat „procesul Dorin Rotariu”

Superliga

Comentarii

Dinamo răsuflă uşurată în cazul procesului Dorin Rotariu. Fotbalistul a fost vândut de „câini” la Club Brugge în 2017, iar la scurt timp, cei de la Politehnica Timişoara SA au solicitat 50% din banii încasaţi din transfer.

O cerere bazată o clauză din contractul lui Rotariu. Conform acesteia, Dinamo ar fi trebuit să le achite bănăţenilor cota de 50% din indemnizaţia de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puţin de 270.000 de euro + TVA. Având în vedere suma de transfer, datoria lui Dinamo s-ar fi ridicat la 1,1 milioane de euro, anunţă GSP.ro. 
„Astăzi am obţinut o victorie imensă în justiţie, în cazul Dorin Rotariu! Felicitări avocaţilor şi tuturor celor implicaţi! Ar fi fost o povară zdrobitoare pentru noi, DAR S-A FACUT DREPTATE! Clubul de la care fusese cumpărat Dorin Rotariu încerca să obţină o sumă mult mai mare în urma vânzării jucătorului. CÂINILOR, LUPTĂM PE TOATE FRONTURILE! Avem nevoie de susţinerea voastră! Nu vă lăsaţi influenţaţi de cei care încearcă să frâneze acţiunile prin care putem salva clubul. E adevărat că de multe ori aceştia sunt cei mai vocali, dar noi trebuie să avem încredere unii în alţii, pentru că lupta aceasta e a noastră, a tuturor”, a fost mesajul postat pe Facebook de Peluza Catalin Hildan - Dinamo.
Dinamo este pe locul 14 în Liga I, cu 27 de puncte. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidorin rotariupeluza catalin hildan 

viewscnt
Articole similare