Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru echipa lui Mircea Lucescu în campionatul Ucrainei! Dinamo Kiev s-a impus în faţa celor de la Dnipro

Victorie pentru echipa lui Mircea Lucescu în campionatul Ucrainei! Dinamo Kiev s-a impus în faţa celor de la Dnipro

Stranieri

Comentarii

Dinamo Kiev, formaţie antrenată de Mircea Lucescu, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Dnipro-1, în etapa a XII-a a campionatului ucrainean de fotbal.

Au marcat: Tsygankov '50, Garmaş '71. În urma acestui rezultat, Dinamo se menţine pe primul loc în clasament, cu 32 de puncte, trei mai multe decât rivala Şahtior Doneţk, de pe locul al doilea.

Dnipro-1 ocupă locul 4, cu 22 de puncte, după Vorskla Poltava, locul al treilea, cu 24 de puncte.

Un jucător a rămas impresionat de Mircea Lucescu

Jucătorul brazilian Vitinho a declarat că a ales Dinamo Kiev în detrimentul formaţiei franceze Bordeaux şi datorită tehnicianului Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu şi-a lăsat mască un jucător. 

"Puteam ajunge la Bordeaux, dar aveau probleme cu fair-play-ul financiar. Nu regret că am ajuns la Dinamo. Prietenii mei brazilieni mi-au spus că e bine aici. Şi mulţi m-au sfături să aleg Dinamo pentru că Mircea Lucescu lucrează aici.

Nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că are 76 de ani! Este plin de energie, sare, aleargă, face el însuşi exerciţii. Eu evoluez pe partea stângă a atacului, dar joc unde îmi spune. Pot şi în centru, şi în flancul drept", a declarat jucătorul de 22 de ani, potrivit sport.ua.

Vitinho a fost transferat în vară de la Athletico Paranaense pentru şase milioane de euro şi a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Ucrainei.

Până în prezent, jucătorul ucrainean a evoluat în şase meciuri pentru Dinamo Kiev, patru în campionat, unul în Liga Campionilor şi unul în Supercupa Ucrainei.

Afla mai multe despre: ucraina-mircea lucescu-dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare