Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie uriaşă pentru Cosmin Olăroiu! Antrenorul român îl învinge pe Rafael Benitez! Final nebun de meci în campionatul Chinei

Victorie uriaşă pentru Cosmin Olăroiu! Antrenorul român îl învinge pe Rafael Benitez! Final nebun de meci în campionatul Chinei
Comentarii

Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, a reuşit să învingă formaţia pregătită de Rafael Benitez, Dalain Pro, cu scorul de 2-1, în etapa a treia din campionatul Chinei.

Alex Teixeira a deschis scorul pentru Jiangsu Suning, în minutul 74 al partidei. Fostul jucător al lui Shakhtar Donetsk a reluat cu capul în plasă după o centrare excelentă din partea lui Ji Xiang. Acealaşi jucător a avut un gol anulat de VAR, în minutul 45, deoarece pasa decisivă pe care a primit-o a fost cu mâna.

La doar patru minute de la deschirea scorului, Rondon a restabilit egalitatea pentru Dalain Pro, tot printr-o lovitură de cap.

Eder a stabilit scorul final al partidei, în minutul 84, transformând o lovitură de pedeapsă fără emoţii.



Meciul a fost unul tensionat, arbitrul partidei acordând nu mai puţin de şapte cartonaşe galbene: trei echipei lui Olăroiu şi alte patru elevilor lui Benitez. A fost necesară consultarea VAR pentru anularea unui gol, pe langă acordarea unei lovituri de pedeapsă, care s-a dovedit decisivă în adjudecarea celor trei puncte.

După trei etape din campionatul Chinei, echipa lui Cosmin Olăroiu ocupă poziţia secundă în Grupa A cu două victorii şi un egal.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuchinarafel benitezfotbal international 

viewscnt
Articole similare