Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie uriaşă pentru PAOK Salonic! Răzvan Lucescu este tot mai aproape de titlul de campion al Greciei

Victorie uriaşă pentru PAOK Salonic! Răzvan Lucescu este tot mai aproape de titlul de campion al Greciei

Stranieri

Comentarii

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Panathinaikos Atena, în etapa a 23-a din campionatul Greciei.

Mauricio a deschis scorul încă din minutul al doilea, pentru ca Leo Jaba să dubleze avantajul celor de la PAOK, la două minute de la startul reprizei a doua. Spre final, Leo Jaba i-a dat emoţii lui Răzvan Lucescu, după ce a văzut roşu direct în minutul 71. Deşi a jucat în inferioritate până la final, PAOK a reuşit să-şi menţină avantajul.

În urma acestui succes, PAOK acumulează 61 de puncte şi se desprinde la zece lungimi de principala urmăritoare, Olympiacos, în fruntea clasamentului. Formaţia din Pireu nu şi-a jucat, însă, meciul de etapă, urmând să întâlnească Smyrnis, luni, la 19:00.

Cu şapte etape înainte de încheierea campionatului, PAOK este în continuare neînvinsă, având 20 de succese şi trei remize. 

Echipa lui Răzvan Lucescu mai are de jucat acasă cu Atromitos, Lamia şi Levadiakos şi cu Panetolikos, Xanthi, Larissa şi Giannina, în deplasare.

 

 

Afla mai multe despre: razvan 

viewscnt
Articole similare