Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie zdrobitoare pentru Raw! Brandul roşu nu le-a dat nicio şansă superstarurilor din SmackDown la Survivor Series. Vezi AICI toate rezultatele

Victorie zdrobitoare pentru Raw! Brandul roşu nu le-a dat nicio şansă superstarurilor din SmackDown la Survivor Series. Vezi AICI toate rezultatele

WWE

Comentarii

RAW nu dat nicio şansă superstarurilor din SmackDown la Survivor Series. Showul a fost însă acaparat de Charlotte Flair. Aici ai toate rezultate şi rezumatele

6-0 a fost scorul general cu care Raw a învins SmackDown la Survivor Series 2018. Brandul condus de Stephanie McMahon şi de Baron Corbin a dominat la toate capitolele showul din Los Angeles, California.

Desemnată să îi ia locul lui Becky Lynch în confruntarea cu Ronda Rousey, Charlotte Flair a oferit cel mai tare moment al serii. "Regina" a pierdut meciul prin descalificare după ce a atacat-o cu un kendo stick pe campioana din Raw. Charlotte a clacat însă imediat după ce a bătut gongul şi a distrus-o într-un mod brutal pe "Cea mai dură femeie de pe planetă". Surprinzător a fost faptul că deşi a fost atacată şi umplută de sânge, Ronda a plecat huiduită din arena Staples Center, iar fanii au scandat "Thank you Charlotte!".

 

În schimb, Brock Lesnar a obţinut victoria în faţa lui Daniel Bryan. Confruntarea dintre campionul Universal şi campionul WWE a fost însă una echilibrată. Bryan a fost superstarul care i-a pus cele mai mari probleme lui Lesnar de la revenirea în companie şi până în prezent. "Bestia" s-a impus în cele din urmă chiar dacă a încasat câţiva genunchi în plina figură şi a fost supus "Yes!" Lock-ului.

Raw a câştigat şi tradiţionalul 5-on-5 elimination match. Samoa Joe, Jeff Hardy, Rey Mysterio, The Miz şi Shane McMahon au fost eliminate pe rând de superstarurile brandului roşu. Raw i-a pierdut în schimb pe Finn Balor şi pe Dolph Ziggler, Drew McIntyre, Braun Strowman şi Bobby Lashley fiind singurii supravieţuitori.

O altă victorie a Raw-ului a fost adusă de Seth Rollins. Campionul intercontinental l-a învins fără probleme pe campionul Statelor Unite, Shinsuke Nakamura.

Proaspăt campioni în Raw, cei din AOP au reuşit să îi învingă pe Sheamus şi pe Cesaro. The Bar a pierdut în ciuda faptului că Bigh Show l-a făcut pe Drake Maverick să fie protagonistul unui moment jenant.

Singura victorie a SmackDown-ului a venit în pre-show, acolo unde reprezentanţii diviziei tag team din brandul albastru i-a învins pe rivalii din Raw.  WWE a refuzat să ia însă în calcul rezultatul acelui meci, astfel că Raw vs. SmackDown s-a încheiat cu scorul de 6-0.

Singurul meci care nu a avut legătură cu rivalitatea dintre Raw şi SmackDown a fost cel pentru titlul cruiserweight. Campionul Buddy Murphy şi-a păstrat centura după ce l-a învins pe Mustafa Ali.

WWE revine la finalul săptămânii pe programele Telekom Sport. Show-urile comentate de Cristian Măciucă şi  de Alexandru Ganci, Raw şi SmackDown, sunt în fiecare seară de vineri, respectivă duminică, pe Telekom Sport 2 şi pe siteul telekomsport.ro

Afla mai multe despre: wrestlingsurvivor seriessmackdownwrestlingcharlotte flairronda rousey 

viewscnt
Articole similare