Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorii pe linie pentru oaspeţi în NBA. Houston, Philadelphia şi Milwaukee, la un meci de semifinalele de Conferinţă

Victorii pe linie pentru oaspeţi în NBA. Houston, Philadelphia şi Milwaukee, la un meci de semifinalele de Conferinţă

NBA

Comentarii

Campionatul nord-american de baschet a programat în noaptea de sâmbătă spre duminică patru partide din playoff. Dintre acestea, pe Telekom Sport aţi putut urmări duelul dintre San Antonio Spurs şi Denver Nuggets.

  • Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 108-112 (1-3 la general)
  • San Antonio Spurs - Denver Nuggets 103-117 (2-2 la general)
  • Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 103-119 (0-3 la general)
  • Utah Jazz - Houston Rockets 101-103 (0-3 la general)

În direct pe Telekom Sport, Denver Nuggets a echilibrat duelul cu San Antonio Spurs, egalând la doi la general. Nikola Jokic a fost one man show pentru oaspeţi, în victoria cu 117-103. Sârbul a terminat meciul cu 29 de puncte, 12 recuperări şi 9 assisturi şi a transformat-o pe Denver în favorită la calificare, pentru că mai are două meciuri pe teren propriu din următoarele trei.

În Brooklyn, Philadelphia 76ers şi-a respectat statul şi s-a impus cu 112-108, pentru a duce scorul general la 3-1. Joel Embiid a fost eroul echipei din Philadelphia, cu 31 de puncte şi 16 recuperări în dreptul său. Seventysixers îşi pot asigura calificarea în semifinale peste două zile, când se întorc pe teren propriu.

Tot de o victorie mai are nevoie şi Milwaukee Bucks pentru calificarea în semifinale, în duelul cu Detroit Pistons. Chiar şi fără vedete Giannis Antetokoumpo, Milwaukee nu a avut emoţii în primul meci din deplasare. S-a impus cu 119-103 şi a dus scorul la general la 3-0.

Afla mai multe despre: nbavideorezumat 

viewscnt
Articole similare