Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vidal încinge duelul cu Real Madrid: "Vreau să sărbătoresc victoria alături de fanii Interului şi ai Barcelonei"

Vidal încinge duelul cu Real Madrid: "Vreau să sărbătoresc victoria alături de fanii Interului şi ai Barcelonei"
Comentarii

Arturo Vidal, fotbalistul formaţiei Internazionale Milano, a vorbit într-o conferinţă de presă despre duelul cu Real Madrid, meci transmis in direct de Telekom Sport.

Chilianul care a evoluat şi pentru FC Barcelona a făcut câteva declaraţii care în mod sigur vor încinge super meciul cu Real Madrid. Iată ce a spus Vidal, inainte de meci:

Despre faptul că nu a marcat încă: "Nu am făcut-o, dar muncesc în fiecare zi pentru asta şi pentru a îndeplini ceea ce îmi cere antrenorul. Sper că o să vină şi golurile"

Despre infrângerile suferite în faţa Realului pe vremea când juca la Bayern: "Ne-am întâlnit de două ori şi nu a fost să fie. Dar, vara asta totul a fost ok, pentru că Bayern a cucerit Liga Campionilor şi eu am fost fericit pentru ei"

Despre rivalitatea cu Real Madrid: "Este un meci frumos. Eu am jucat doi ani la Barcelona aşa că sper să câştigăm meciul şi să sărbătoresc alături de fanii lui Inter, dar şi de cei ai Barcelonei"

Real Madrid - Inter Milano se joacă marţi, de la ora 22:00. Partida contează pentru grupa B din UEFA Champions League şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: arturo vidal 

viewscnt
Articole similare