Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 100 de fani-acţionari s-au dus peste jucătorii lui Dinamo. Suporterii "câinilor" au făcut spectacol în faţa hotelului: "Nu sunteţi singuri niciodată, dar trebui să aveţi altă atitudine"

VIDEO | 100 de fani-acţionari s-au dus peste jucătorii lui Dinamo. Suporterii "câinilor" au făcut spectacol în faţa hotelului: "Nu sunteţi singuri niciodată, dar trebui să aveţi altă atitudine"
Comentarii

În această seară, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, Dinamo va juca pe terenul liderului din play-out, FC Viitorul, şi are nevoie disperată de victorie pentru a părăsi ultima poziţie din clasament.

Dinamo a pierdut toate cele trei meciuri disputate de la reluarea fotbalului românesc, după pandemia de coronavirus, iar problemele din play-out devin din ce în ce mai serioase pentru echipa pregătită de Adrian Mihalcea.

"Câinii" au nevoie de victorie în meciul din această seară cu FC Viitorul, iar 100 de fani-acţionari dinamovişti au fost la hotelul din Mamaia unde este cazată echipa pentru a-i mobiliza pe jucători înaintea duelului cu echipa lui Gheorghe Hagi.

"Sunteţi la Dinamo, trebuie să aveţi o altă atitudine. La fel şi Adrian Mihalcea, ştie unde a venit, a venit la Dinamo. Aţi venit la Dinamo, nu stăm acum să vă analizăm ce aţi făcut greşit, ce nu aţi făcut bine, contează de acum încolo ce faceţi o lună de zile.

Dacă va fi să fie rău, voi trebuie să luptaţi, să terminaţi cu fruntea sus, nu să staţi în teren, trebuie să alergaţi, să vă doriţi să câştigaţi. Oricât de greu ar fi, dacă sunteţi împreună, o să treceţi peste toată această perioadă. Noi am venit să vă arătăm că nu sunteţi singuri, niciodată nu o să fiţi singuri. Adrian Mihalcea ştie cel mai bine ce înseamnă Dinamo, fiţi alături de el în momentele astea" , a fost mesajul transmis de suporterii dinamovişti.

Nu rataţi meciul FC Viitorul - Dinamo, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare