Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 100 de zile de "iarnă" pentru Dinamo! Îţi mai aminteşti când aţi câştigat ultima dată acasă? Nistor, pus în dificultate: "E dureros ce se întâmplă"

VIDEO | 100 de zile de "iarnă" pentru Dinamo! Îţi mai aminteşti când aţi câştigat ultima dată acasă? Nistor, pus în dificultate: "E dureros ce se întâmplă"

Superliga

Comentarii

Dinamo o întâlneşte pe CFR Cluj, marţi, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Au trecut deja 100 de zile de la ultima victorie a roş-albilor pe teren propriu, iar jucătorii lui Rednic trebuie să-şi întrebuinţeze serios memoria pentru a-şi aminti când s-au bucurat ultima dată după un meci jucat pe teren propriu. Se întâmpla pe 25 august, când roş-albii o învingeau pe Hermannstadt, scor 2-1, după un gol marcat în prelungiri de croatul Ivan Pesic.

"Vă aduceţi aminte când aţi câştigat ultima dată pe teren propriu?", a fost întrebarea care l-a făcut pe căpitanul Dan Nistor să rămână câteva secunde pe gânduri.

"Sincer, dacă nu mă înşel, cu Hermannstadt, în august, în minutul 92 sau 93. E dureros ce se întâmplă dar cu ajutorul lui nea Mircea sperăm că vom ieşi din această pasă proastă.

Cu toţii ne doream acest lucru, să ieşim din această pasă proastă. Din păcate nu am reuşit, ce putem să facem? Să muncim mai mult, să punem capul în pământ, să nu mai fim aşa de ... să spunem că îi batem pe toţi şi de fapt nu prea batem pe nimeni. Sperăm ca la jocul de mâine să ne revenim şi să câştigăm cele 3 puncte [...] robabil nu suntem destul de concentraţi. Şi la meciul cu Viitorul nea Mircea ne-a arătat un video exact cu ce fac cei de la Viitorul, exact asta au făcut şi la meci, şi noi nu am pus în practică ce ne-a arătat dânsul. Din păcate am pierdut şi acolo"
, a declarat Dan Nistor.

 

Urmărim împreună conferinţa susţinută de Dan Nistor înaintea meciului cu CFR Cluj

Posted by Telekom Sport Romania on Monday, December 3, 2018

 

Afla mai multe despre: dan nistordinamo,  

viewscnt
Articole similare