Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 100 de zile până la Final Four! O româncă e cea mai bună jucătoare a primei etape din Champions League

VIDEO | 100 de zile până la Final Four! O româncă e cea mai bună jucătoare a primei etape din Champions League

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti încearcă să ajungă pentru a patra oară consecutiv între cele mai bune patru formaţii din Europa în Final Four Champions League. 100 de zile au mai rămas până la aflarea noii regine a Europei.

Campioana  României continuă lupta pentru calificarea în Final Four Champions League, chiar şi fără două dintre jucătoarele de bază: Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic. După înfrângerea usturătoare cu Gyor, CSM vrea să îşi ia revanşa în faţa fanilor în duelul cu Krim Ljubljana, programat sâmbătă, în direct la Telekom Sport, de la ora 17:00.

Antrenorul Dragan Dukic încearcă să găsească o soluţie pentru a rezolva problemele de defensivă. Tehnicianul este îngrijorat şi de problemele cu spatele ale coordonatorului Andrea Lekic. Sârboiaca a avut nevoie de înjecţii pentru a putea evolua în confruntarea cu Gyor.

În acest moment, CSM Bucureşti este pe locul 3 în grupa principală, la egalitate cu Vipers (câte 6 puncte). În sferturi se vor califica prinele 4 formaţii.

O veste bună însă pentru o româncă. Crina Pintea, pivotul de la Gyor, a fost desemnată jucătoarea rundei întâi din Grupa principală a Champions League. Pintea a marcat 9 goluri împotriva CSM-ului, fiind cea mai bună jucătoare a formaţiei maghiare.

Chiar dacă Gyor nu i-a făcut o propunere de a-şi prelungi înţelegerea valabilă până în vară, Pintea nu duce lipsă de oferte. Pe lângă CSM Bucureşti, pentru semnătura pivotului se mai bat Rostov şi Râmnicu-Vâlcea.

CSM Bucureşti are în palmares trei calificări consecutive în Final Four. În 2016, la primul sezon în Chmapions League, a reuşit să câştige titlul de regină a Europei. În 2017şi 2018 a terminat pe locul 3. 

Afla mai multe despre: csm bucurestifinal fourhandbal 

viewscnt
Articole similare