Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 100 de zile până la startul Cupei Mondiale din Rusia! Surpriză din partea FIFA: Putin, într-o ipostază unică

VIDEO | 100 de zile până la startul Cupei Mondiale din Rusia! Surpriză din partea FIFA: Putin, într-o ipostază unică

Cupa Mondială

Comentarii

A 21-a ediţie a Cupei Mondiale bate la uşă. 100 de zile au mai rămas până la startul mondialului din Rusia, iar FIFA a găsit un mod inedit de a celebra apopierea celei mai importante competiţii din fotbalul mondial.

Naţionalele au intrat şi ele în linie dreaptă cu pregătirile. Telekom Sport vă oferă câteva dintre cele mai tari amicale ale primăverii: Rusia - Brazilia şi Germania - Spania se joacă pe 23 martie pe canalele noastre. Principalele două favorite la câştigarea Cupei Mondiale, Germania şi Brazilia, au meci direct la Telekom Sport, pe 27 martie.

Cu 100 de zile înainte de startul turneului final sunt încă unele necunoscute. Cea mai importantă este folosirea sistemului video de arbitraj. Mult discutatul sistem a fost deja aprobat , dar o decizie finală se va lua însă abia după Adunarea FIFA de la mijlocul acestei luni.

Putin, "pase" cu Infantino

Altfel, pentru Jose Mourinho, turneul final din Rusia reprezintă o afacere extrem de bănoasă. The Special One va fi expert pentru televiziunea Russia Today, iar astăzi s-a aflat şi suma de bani pe care o va încasa. Pentru patru zile de muncă la mondial, Mourinho va primi aproape 2 milioane de euro.

Clipul de mai jos este încheiat cu un moment inedit: preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, schimbă pase cu şeful FIFA, Giani infantino.

 

Afla mai multe despre: cupa mondialatrofeu100 de zilefotbal 

viewscnt
Articole similare