Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 12 ani de la primul dintre cele 124 de goluri marcate de Cristiano Ronaldo în UCL. Cristi Chivu, victima portughezului

VIDEO | 12 ani de la primul dintre cele 124 de goluri marcate de Cristiano Ronaldo în UCL. Cristi Chivu, victima portughezului
Comentarii

Cristiano Ronaldo înscria, la 10 aprilie 2007, primul său gol în Liga Campionilor. Fix 12 ani mai târziu, atacantul portughez are în cont nu mai puţin de 124 de goluri marcate în cea mai prestigioasă competiţie europeană şi se pregăteşte de un nou show, pe Johan Cruyff Arena.

În primăvara anului 2007, Manchester United întâlnea AS Roma, pe Old Trafford, în cea de-a doua manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, după ce în meciul tur italienii reuşiseră să se impună acasă, 2-1. În retur, însă, capitolinii, cu Cristi Chivu în teren, aveau să fie umiliţi, scor 7-1.

Printre marcatorii "diavolilor" se număra şi Cristiano Ronaldo, în vârstă de 22 de ani la acea vreme, care izbutea o dublă în minutele 44 şi 49. Mai întâi, portughezul l-a driblat în dreapta pe Chivu şi l-a executat pe Doni cu un şut puternic la colţul scurt. Avea să fie primul gol înscris de Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor, dintr-un total de 124.

12 ani mai târziu, Cristiano Ronaldo este golgheterul all time al competiţiei şi continuă să joace, acum în tricoul lui Juventus, care o întâlneşte pe Ajax Amsterdam, miercuri, de la 22:00, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul poate fi urmărit în direct la Telekom Sport 2, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare