Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | 20 de ani la Lakers în 20 de minute FANTASTICE. Faze incredibile, declaraţii, momente cheie şi coşuri de vis din cariera lui Kobe Bryant

VIDEO | 20 de ani la Lakers în 20 de minute FANTASTICE. Faze incredibile, declaraţii, momente cheie şi coşuri de vis din cariera lui Kobe Bryant

NBA

A fost de departe noaptea lui Kobe Bryant în NBA. Los Angeles Lakers a retras cele două tricouri pe care le-a purtat de-a lungul a 20 de ani de carieră, în timp ce specialiştii au realizat un super clip cu 20 de minute impresionante.

Los Angeles Lakers a retras tricourile cu numerele 8 şi 24 puratate de Kobe Bryant, în pauza partidei cu Golden State Warriors.

Magic Johnson, de asemenea fost baschetbalist la Lakers, a participat la festivitate şi l-a numit pe Bryant cel mai bun jucător al echipei, din toate timpurile.

"Ne-a făcut să ne frecăm la ochi şi să ne întrebăm ce am văzut. Nu va mai fi niciodată un alt Kobe Bryant", a adăugat Johnson. 

Bryant, în vârstă de 39 de ani, s-a retras din activitate în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la LA Lakers. El este al zecelea baschetbalist din istoria LA Lakers în onoarea căruia se retrage un tricou, după nume grele ca Wilt Chamberlain, Earvin “Magic” Johnson, Kareem Abdul-Jabbar sau Shaquille O’Neal.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24. A fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010 şi a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game fiind desemnat de patru ori şi cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Americanii au încercat să reducă totul la 20 de minute. N-aveau cum să lipsească fazele incredibile, declaraţii, momente cheie şi coşurile de vis din cariera lui Kobe Bryant

Comentarii
viewscnt