Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | #20touchchallenge, proba de îndemânare cu hârtie igienică lansată de jucătorii de tenis

VIDEO | #20touchchallenge, proba de îndemânare cu hârtie igienică lansată de jucătorii de tenis

Tenis

Comentarii

Pandemia de coronavirus este tratată şi cu umor de către lumea sportului. Fotbaliştii şi iubitorii acestui sport au răspuns provocării de a jonga cu rola de hârtie igienică în locul mingii de fotbal, iar fenomenul a prins repede. O iniţiativă similară au lansat şi cei din lumea tenisului.

Provocarea se propagă pe reţelele de socializare sub haştagul #20touchchallenge. Jucătorii de tenis din întreaga lume, amatori sau profesionişti, încearcă să-şi demonstreze îndemânarea cu racheta de tenis şi rola de hârtie igienică. Imaginaţia nu are limite.

Cei care reuşesc să ţină de 20 de ori rola de hârtie igienică pe rama rachetei de tenis au dreptul de a provoca pe cineva. Primul nume consacrat care a răspuns acestei provocări este rusul Andrei Rublev, nr. 14 ATP.

Rublev i-a provocat la rândul său pe ceilalţi tenismeni ruşi de top, Daniil Medvedev (nr. 5 ATP) şi Karen Hacianov (nr. 17 ATP), dar şi pe fotbalistul Gerard Pique. Rublev fusese provocat de cunoscutul antrenor Galo Blanco.

O demonstraţie de îndemânare a oferit sud-africanul Alwande Sikhosana, un tenismen paralimpic, care a jonglat cu una dintre cârjele sale.

Afla mai multe despre: andrey rublev 

viewscnt
Articole similare