Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 21.000 de kilometri pentru un vis! Mitriţă revine la naţională pentru o calificare la Euro: "Suntem mai mingicari ca ei"

VIDEO | 21.000 de kilometri pentru un vis! Mitriţă revine la naţională pentru o calificare la Euro: "Suntem mai mingicari ca ei"
Comentarii

Alexandru Mitriţă este poate cel în formă tricolor convocat de Cosmin Contra pentru dubal cu Feroe şi Norvegia.

Numai de la ultima acţiune a naţionalei, cea din septembrie, Mitriţă a reuşit cinci goluri pentru echipa sa de club, New York City. Pentru selecţionata lui Contra urmează trei dueluri cu echipe nordice în grupa de calificare. 
 
"Sunt diferiţi faţă de noi, au un joc foarte puternic, pe minge lungă, sunt foarte înalţi, foarte masivi, noi avem un joc diferit faţă de ei, suntem mai mingicari, pot să spun aşa, echipă care ştie foarte bine cu mingea. Suntem pregătiţi foarte bine tactic şi avem şanse mari să ne batem cu oricine" spune Mitriţă. 
 
De când s-a transferat peste ocean, Mitriţă face mereu un erort considerabil să ajungă la lot. 
 
"Nu este uşor să zbor atât de mult, dar este mult mai bine faţă de data trecută când am venit, mă simt mult mai bine, tot ce trebuie să fac este să mă antrenez, să mă odihnesc foarte bine, să mănânc şi eu cred că odihna este cea mai importantă. Fotbalul italian este un fotbal cu un nivel foarte ridicat. Cred că dacă nu ajungeam în Italia, să trăiesc acea experienţă de doi ani de zile, nu mai ajungeam unde sunt" a completat mijlocaşul. 
 
 

 

Afla mai multe despre: mitritaromanianew york cityzbor 

viewscnt
Articole similare