Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 24 de goluri în ultimele 17 meciuri disputate "acasă" în UCL! Cristiano Ronaldo rămâne de NEOPRIT! Ce record inCRedibil a doborât cu Lyon

VIDEO | 24 de goluri în ultimele 17 meciuri disputate "acasă" în UCL! Cristiano Ronaldo rămâne de NEOPRIT! Ce record inCRedibil a doborât cu Lyon
Comentarii

Cristiano Ronaldo a egalat în partida Juventus - Lyon. A făcut-o din penalty, dar a fost al 23-lea gol în ultimele 17 meciuri disputate în UCL de portughez. Super starul lui Juve a reuşit apoi o mega execuţie pentru 2-1. Adică al 24-lea gol în ultimele 17 meciuri disputate pe teren propriu în UCL

A devenit cel mai rapid jucător din istorie care atinge borna 50 de goluri marcate în Serie A. Apoi a reuşit să devină al treilea fotbalist din istoria campionatului care marchează mai mult de 30 de goluri în Serie A, din 1958 încoace.

Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai multe goluri într-un sezon in toată istoria lui Juve!

Acum, prin reuşitele din partida cu Lyon, Cristiano Ronaldo deţine un nou record incredibil: a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate într-un sezon în toată istoria clubului Juventus Torino!

Niciun alt jucător de la Juve nu a marcat atât de multe goluri într-un singur sezon. Ronaldo l-a depăsit pe Ferenc Hizrez care deţinea acest record de 95 de ani!

Şi lista nu se termină aici. Cristiano are gol marcat în fiecare rundă din UEFA Champions League (fazele eliminatorii) in fiecare din ultimele 14 sezoane. 67 dintre cele 129 de goluri marcate de portughez in UCL au fost înscrise în fazele eliminatorii. De asemenea, niciun alt fotbalist nu a mai atins o asemenea performanţă.

Conform jurnalistului Duncan Alexander, 1.5% din toate golurile marcate in istoria competiţiei au fost înscrise de Cristiano Ronaldo, o cifră pe care nu o are niciun alt fotbalist din lume care a evoluat în această competiţie. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare