Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO 6 NATIONS | Irlanda a câştigat meciul cu Ţara Galilor în direct la Telekom Sport. Anglia, la prima victorie în competiţie

VIDEO 6 NATIONS | Irlanda a câştigat meciul cu Ţara Galilor în direct la Telekom Sport. Anglia, la prima victorie în competiţie

Rugby

Comentarii

Turneul celor 6 naţiuni continuă la Telekom Sport. Sâmbătă, Irlanda a învins Ţara Galilor

Irlanda a câştigat cu bonus ofensiv meciul cu Ţara Galilor, campioana en titre din Six Nations. Verzii au deschis scorul la Dublin prin Larmour, care a depăşit cinci adversari înainte de a culca balonul în terenul de ţintă advers.

Galezii au replicat repede, cu o combinaţie spectaculoasă şi o încercare a lui Williams. Irlanda a intrat la cabine în avantaj, după eseul reuşit de Furlong şi transformat de Sexton. În partea a doua, tot irlandezii au fost la cârma jocului, iar van der Flier a punctat şi el.

Presiunea fantastică pentru bonusul ofensiv a fost răsplătită cu cinci minute înainte de final, când Conway a reuşit şi el o încercare. În prelungiri, Tipuric a dat un eseu care a contat doar pentru scorul final, 24-14 în favoarea Irlandei, care a făcut un pas mare spre trofeu.

Anglia a obţinut prima sa victorie în Six Nations 2020, dar vedeta meciului de la Edinburgh a fost furtuna Ciara. Ploaia şi vântul puternic au făcut ca transformerii să aibă o seară de coşmar, iar terenul şi balonul ud au făcut imposibil şi jocul la mână. A fost 3-0 la pauză pentru Anglia, după o lovitură de pedeapsă care i-a intrat lui Farrel. Scoţia a egalat prin acelaşi procedeu, autor Hastings.

Singurul eseu a venit de la Genge, cu 10 minute înainte de final. Au mai fost două lovituri de pedeapsă, câte una de fiecare parte, iar Anglia a învins Scoţia fără bonus ofensiv.

Afla mai multe despre: ţara galilor6 nations 

viewscnt
Articole similare