Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | A aflat că e înşelat în timpul meciului! Colegii au râs de el. Umilinţă supremă pentru un celebru fan Real Madrid. Soţia sa e o bombă sexy

VIDEO | A aflat că e înşelat în timpul meciului! Colegii au râs de el. Umilinţă supremă pentru un celebru fan Real Madrid. Soţia sa e o bombă sexygalerie foto

Diverse

Comentarii

Miroslav Barnyashev, cunoscut sub numele de Rusev, este unul dintre cei mai populari wrestleri din lume şi a fost protagonistul unui moment pe care cu siguranţă vrea să îl uite cât mai repede. Faza va putea fi urmărită în exclusivitate la Telekom Sport, vineri, de la ora 23:30.

Bulgarul, care tocmai a primit cetăţenie americană, este cunoscut şi pentru faptul că e un mare susţinător al lui Real Madrid, dar şi pentru că are o soţie splendidă.

Mariajul cu Lana(n.r. Catherine Joy Perry) este însă în pericol după ultima ispravă a frumoasei blonde.

Revenit în WWE după o absenţă de patru luni, Rusev a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, la chiar primul episod al noului sezon din Monday Night Raw. 

În timp ce lupta în main event-ul show-ului pentru titlul Universal împotriva campionului Seth Rollins, bulgarul a fost întrerupt de un coleg de breaslă, Bobby Lashley.

Absent şi el în ultimele luni din cauza unei accidentări, fostul luptător de MMA şi-a făcut apariţia pe rampa de intrare, dar nu a venit singur. Alături de Lashley s-a aflat chiar soţia lui Rusev, Lana.

Frumoasa blondă şi puternicul luptător s-au sărutat secunde întregi sub privirile şocate ale lui Rusev.

Fără reacţie şi fără să înţeleagă ce se întâmplă, Rusev a fost nevoit să îndure şi hohotele de râs ale celor doi rivali ai săi, Randy Orton şi Baron Corbin.

 

AICI AI O SEXY GALERIE FOTO CU LANA

  • WWE Raw se vede EXCLUSIV pe Telekom Sport 3 şi GRATUIT pe telekomsport.ro, vineri, de la ora 23:30

 

 

viewscnt
Articole similare