Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A ajuns la FCSB şi vrea să impresioneze: "Nu mai e loc de greşeli! Acum sunt matur!" Cum vede Claudiu Belu noul sezon

VIDEO | A ajuns la FCSB şi vrea să impresioneze: "Nu mai e loc de greşeli! Acum sunt matur!" Cum vede Claudiu Belu noul sezon

Superliga

Comentarii

Claudiu Belu a ajuns în această vară la FCSB, după ce a jucat în utimele două sezoane la Astra, iar fundaşul de bandă dreaptă a vorbit într-o conferinţă de presă despre ceea ce speră să fie transferul carierei.

În vârstă de 25 de ani, Belu va avea concurenţă serioasă la FCSB, urmând să se lupte cu Romario Benzar pentru un loc de titular, dar e convins că a ajuns la vârsta maturităţii depline şi e încrezător în şansele sale.

"Eu şi Romario suntem şi prieteni, ne cunoaştem de la Timişoara şi sunt sigur că ne va ajuta pe amândoi. Este benefică această concurenţă.

Transferul la FCSB este un pas important, mai ales că nu mai am o vârstă atât de fragedă şi sunt conştient că acest pas mă poate ajuta enorm în carieră. Sunt matur acum, trebuie să dau totul şi nu mai e loc de greşeli"
, a spus Claudiu Belu-Iordache.

Belu vrea titlul şi grupele Europa League cu FCSB

Claudiu Belu visează să devină campion cu noua echipă şi să pună umărul la stoparea seriei negre, cu patru sezoane consecutive în care FCSB a încheiat campionatul pe locul doi. Un obiectiv la fel de important e calificarea în grupele Europa League, mai spune fundaşul de bandă dreaptă.

"Începem de jos, obiectivul îl avem trasat. Încercăm să ajungem cât mai departe şi vom da totul să nu ne oprim înainte de grupe.

Consider că lupta la titlu se va da tot aşa, între două-trei echipe. Sperăm ca de data aceasta FCSB să iasă învingătoare pentru că ar fi foarte greu pentru noi să ratăm din nou titlul"
, a mai declarat Claudiu Belu.

Afla mai multe despre: claudiu belu 

viewscnt
Articole similare