Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A antrenat Dinamo şi FCSB şi va sta cu ochii pe derby. Ce a spus Mihai Teja despre meciul Dinamo - FCSB, capul de afiş al etapei

VIDEO | A antrenat Dinamo şi FCSB şi va sta cu ochii pe derby. Ce a spus Mihai Teja despre meciul Dinamo - FCSB, capul de afiş al etapei

Dinamo București

Comentarii

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul Voluntariului, va sta cu ochii pe Derby de România, Dinamo - FCSB (duminică, 20:00, Telekom Sport 1). A antrenat ambele echipe şi spune că îşi doreşte ca FCSB să-şi îndeplinească obiectivele. Teja ştie cum e să iei parte la un derby din ambele tabere.

Teja a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Chindia Târgovişte, despre derby-ul Dinamo - FCSB, care e cap de afiş al etapei a 24-a din Liga 1.

"(n.r. - FCSB) Îmi doresc să se bată şi să îşi îndeplinească obiectivele pentru că am fost acolo, am lucrat acolo, este o atmosferă propice performanei. Steaua - Dinamo tot timpul va fi pentru că eu cred că FCSB este Steaua, tot timpul va fi un derby pentru că cele două echipe au foarte mulţi suporteri. Sunt două nume mari din fotbalul românesc, cred că va fi un meci dârz, echilibrat, pentru că la asemenea meciuri pui foarte mult suflet", a spus Mihai Teja, acum antrenor la FC Voluntari.

Mihai Teja a fost mai întâi secund al lui Mircea Rednic la Dinamo în perioada în care "alb-roşii" au câştigat ultimul titlu de campioni, în 2007. Apoi, tehnicianul a pregătit Dinamo şi din postura de antrenor principal, în perioada ianuarie - martie 2015. Apoi, la finalul lui 2018, Mihai Teja a fost instalat ca antrenor la FCSB, unde a rezistat şase luni, până în iunie 2019.

Afla mai multe despre: mihai tejaderby de romaniadinamofcsb 

viewscnt
Articole similare