Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A apărat patru penalty-uri, dar Dinamo a pierdut: "Nu avem nicio scuză". Ce îşi reproşează Muţiu, portarul "câinilor" din Cupă

VIDEO | A apărat patru penalty-uri, dar Dinamo a pierdut: "Nu avem nicio scuză". Ce îşi reproşează Muţiu, portarul "câinilor" din Cupă

Cupa României

Comentarii

Se întâmplă foarte rar să aperi patru penalty-uri, iar echipa ta să piardă. În acest caz este Vlad Muţiu, care a făcut tot posibilul ca Dinamo să se califice mai departe în Cupa României, dar în cele din urmă "câinii" au fost eliminaţi de Csikszereda.

"Nu avem nicio scuză, nu trebuia să ajungem la penalty-uri. Trebuia să câştigăm în 90 de minute, să rezolvăm meciul în 90 de minute. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am greşit cu toţii. Şi eu am greşit la primul gol, apoi băiatul de la ei a dat un gol... bară-bară, gol. La golul trei a fost greşeală de marcaj", a declarat Muţiu la finalul partidei. 

"Frustrare, dezamăgire şi ruşine", asta simte portarul de rezervă al lui Dinamo, care însă este încrezător că echipa poate să revină la o formă mai bună: "După ce vom avea o victorie, două, trei, o să urcăm şi o să fim mult mai bine. (N.r. - Mircea Rednic) Are puterea de a ne motiva în continuare, să scoatem echipa de unde este". 

Afla mai multe despre: vlad mutiudinamocupa romanieideclaratie 

viewscnt
Articole similare