Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A apărut ca ninja: "Sunt operat la dantură" Cine e personajul din imagine?

VIDEO | A apărut ca ninja: "Sunt operat la dantură" Cine e personajul din imagine?
Comentarii

Sorin Cârţu a venit camuflat pentru a asista la meciul dintre CS U Craiova şi Dunărea Călăraşi. Antrenorul a comentat şansele de calificare ale României la Euro 2020.

Sorin Cârţu a uimit când a apărut la stadionul Ion Oblemenco pentru a urmări meciul oltenilor contra echipei lui Dan Alexa. S-a scuzat pentru "postura" în care a fost surprins de către jurnaliştii care i-au solicitat o reacţie după tragerea la sorţi de la Dublin. Sorinaccio a fost însă plin de umor când a analizat şansele naţionalei pentru a ajunge la turneul continental de peste doi ani. 

"E o grupă accesibilă. Sunt şanse să se califice de pe locul 2. Nu putem să vorbim de locul 1. Ce se putea mai bine? Eşti la Campionatul European, lupţi pentru Euro. Trebuie să te întâlneşti cu puteri. Dar în afara de Spania restul sunt acolo, cu noi. Depinde când jucăm cu Norvegia, să nu jucăm cu schiurile în picioare. Că ei sunt mai mult cu schiurile, trebuie să îi dovedim" a declarat Sorin Cârţu despre adversarele tricolorilor de anul viitor. 

 

Afla mai multe despre: sorin cârţuromânianorvegiaprelimianrii euro 2020 

viewscnt
Articole similare