Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A avut loc primul eveniment sportiv major în pandemie! Violenţă dusă la extrem la UFC 249. Vezi aici toate rezultatele

VIDEO | A avut loc primul eveniment sportiv major în pandemie! Violenţă dusă la extrem la UFC 249. Vezi aici toate rezultatelegalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

UFC 249 a fost primul eveniment sportiv major disputat în vreme de pandemie. În condiţii inedite, fără spectatori, cea mai mare companie de MMA din lume a oferit un nou show plin de momente unice.

Justin Gaethje este noul campion interimar. Se va bate cu Khabib Nurmagomedov

Tony Ferguson trebuia să se lupte iniţial cu Khabib Nurmagomedov pentru titlul la categoria uşoară, însă campionul a fost prins în Rusia, iar Justin Gaethje a acceptat lupta, care s-a transformat pentru titlul interimar. 

Gaethje s-a adevărat a fi o adevărată surpriză şi l-a bătut timp de aproape cinci runde pe Tony Ferguson, până când arbitrul a oprit lupta cu doar câteva secunde înainte de final. După această performanţă, care i-a adus a 22-a victorie din carieră, "The Highlight" a devenit campionul interimar la categoria uşoară şi se va bate cu Khabib Nurmagomedov. 

Un campion olimpic s-a retras din MMA

Henry Cejudo, campion olimpic la wrestling şi fost dublu campion în UFC şi-a apărut cu succes titlul la categoria bantamweight împotriva veteranului Dominick Cruz după ce l-a învins prin TKO în runda a 2-a. 

La finalul luptei, Cejudo a anunţat că are 33 de ani şi a obţinut tot ce avea de obţinut în sport, iar acum este timpul să se retragă. "Triple C" părăseşte lumea artelor marţiale mixte cu doar două înfrângeri, 16 victorii şi două titluri la două categorii diferite de greutate. 

Knockout violent în doar 20 de secunde

Cel mai şocant moment al serii a venit în lupta dintre Francis Ngannou şi Jarzinho Rozenstruik. Fostul pretendent la titlul la categoria grea, Ngannou şi-a făcut knockout adversarul după doar 20 de secunde într-unul dintre cele mai violente ko-uri din istorie. 

Astfel, Ngannou va avea, cel mai probabil, din nou şansa la titlul la categoria grea, deţinut în acest moment de Stipe Miocic. 

În altă luptă de pe card, Anthony "Showtime" Pettis l-a învins pe "Cowboy" Cerrone, care în luna ianuarie suferise un knockout rapid într-un meci cu Conor McGregor. 

Rezultate UFC 249. Violenta dusa la extrem in primul eveniment sportiv major in pandemie

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ufc 249 

viewscnt
Articole similare