Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO A capitulat FCSB după înfrângerea din Gruia? Florin Tănase: ”90% sunt campioni! Avem nevoie de o minune”

VIDEO A capitulat FCSB după înfrângerea din Gruia? Florin Tănase: ”90% sunt campioni! Avem nevoie de o minune”

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FCSB, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii I, prima după întreruperea cauzată de pandemiai de coronavirus.

”Ne aşteptam să luăm punct sau puncte. În niciun caz nu ne aşteptam să pierdem. Consider că am făcut un meci foarte bun. Am dominat tot jocul. Dar din păcate norocul nu poate fi antrenat” a mărturisit Tănase, după meci.

Căpitanul FCSB-ului a avut cuvinte de laudă pentru portarul gazdelor, lituanianul Arlauskis: ”După părerea mea, în seara asta, un singur jucător de la CFR Cluj a făcut ca ei să câştige: Arlauskis. A făcut un meci senzaţional. Ca de obicei în ultimii ani când au câştigat titlul, Arlauskis a fost cel mai bun. Sunt 90 la sută campioni. Doar o minune ar face ca cei de la CFR Cluj să piardă titlul” a recunoscut decarul campioanei.

Helmuth Duckadam şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte de imagine al roş-albaştrilor, chiar înainte de derby: ”Nu ştiam de acest lucru, nu ştiu motivele dânsului, probabil o să aflăm şi noi, dar poate o să revină asupra deciziei pentru că e o legendă a clubului” a mai spus Tănase.

Greu fără suporteri la un derby. Tănase recunoaşte că a simţit lipsa fanilor: ”A fost ca un meci amical. Fără suporteri... E urât. Chiar dacă joci în deplasare şi mai auzi o înjurătură, dar e altceva cu fani în tribune. Nu înţeleg de ce nu le permit. Şi cu acel protocol... Probabil dânşii sunt prost informaţi. Cred că de la noi a plecat virusul”

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare