Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A cedat! Giedrius Arlauskis, reacţie nervoasă după ce a fost eliminat în FCSB - CFR Cluj. Ce a făcut pe tunel

VIDEO | A cedat! Giedrius Arlauskis, reacţie nervoasă după ce a fost eliminat în FCSB - CFR Cluj. Ce a făcut pe tunel

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis a gafat la primul meci de la revenirea la CFR Cluj. FCSB s-a impus cu 3-0, după ce portarul lituanian a fost eliminat în prima repriză a meciului. Fotbalistul a avut o reacţie nervoasă pe tunelul spre vestiare.

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 3-0, în Liga 1. Giedrius Arlauskis, ieşire nervoasă după eliminare

Liderul FCSB a luat un avans de trei puncte în faţa lui CFR Cluj, după victoria obţinută de echipa lui Toni Petrea în derby-ul de pe Arena Naţională

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 49, apoi Florin Tănase a făcut 2-0, după o eroare în apărarea campioanei României. Olimpiu Moruţan a făcut 3-0, moment în care Mihai Stoica a început să danseze pe Arena Naţională

Rezultatul final pare să fie fost influenţat şi de un eveniment important din prima repriză. În minutul 40, Giedrius Arlauskis a fost eliminat, după ce l-a faultat pe Octavian Popescu în afara careului lui CFR Cluj. Momentul a venit cum nu se poate mai rău pentru portarul lituanian, care s-a aflat la primul meci de la revenire şi la meciul în care Edi Iordănescu l-a scos din poartă pe Cristian Bălgrădean. 

Imediat după eliminarea lui Arlauskis, Edi Iordănescu, cel care s-a aflat în tribune, fiind suspendat pentru acest meci, a dat indicaţiile către banca tehnică printr-un om din staff-ul său. 

Camerele prezente pe Arena Naţională l-au urmărit pe Giedrius Arlauskis până la intrarea pe tunel, acolo unde lituanianul a cedat. Nou-venitul în lotul campioanei României şi-a scos mănuşile şi le-a aruncat spre uşa din faţa sa, într-un moment evident de frustrare şi de furie. 

Afla mai multe despre: giedrius arlauskiscfr clujfcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare