Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A cedat nervos. Mangia a vrut să plece de la interviu când a auzit numele posibilului înlocuitor! ”Nu e corect!”

VIDEO | A cedat nervos. Mangia a vrut să plece de la interviu când a auzit numele posibilului înlocuitor! ”Nu e corect!”
Comentarii

FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. Lovitura de start a fost dată de celebrul Rivaldo, al cărui fiu este legitimat la gruparea constănţeană. Ianis Hagi i-a oferit fostului internaţional brazilian un tricou al Viitorului cu numărul 10.

La finalul partidei, antrenorul Craiovei, Devis Mangia a fost vizibil supărat. Atât în urma rezultatului, cât şi a speculaţiilor care îl dau ca şi demis de la formaţia olteană: ”A fost un meci pe care l-am început bine, dar nu am fost inspiraţi. Dacă facem 2-0 se schimbă tot, dar nu am reuşit asta. În partea a doua, ritmul a fost puţin mai scăzut, dar este normal, pentru că am schimbat toată echipa aproape. Puteam face 2-1 şi au făcut-o ei. Am făcut greşeli asta e clar. Nu e vorba doar de primit goluri, dar avem o problemă la finalizare. Nu mă interesează speculaţiile” a spus Mangia.

Întrebat dacă Marius Şumudică este omul care îl poate înlocui pe banca tehnică a Universităţii, Mangia a vrut să plece de la interviu. ”Nu mă interesează. Cine? Nu e corect să vorbim despre asta. A fost o discuţie privată... Dacă eu glumesc...vorbim înainte de meci...Nu este corect! ” a tunat italianul, în timp ce a vrut să părăsească zona de interviuri.

 

Afla mai multe despre: devis mangia 

viewscnt
Articole similare