Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A dat pubalgia în Liga 1! Un jucător important de la FCSB se confruntă cu o astfel de afecţiune. Dică: „Are dureri mari”

VIDEO | A dat pubalgia în Liga 1! Un jucător important de la FCSB se confruntă cu o astfel de afecţiune. Dică: „Are dureri mari”

Superliga

Comentarii

După ce cu doar câteva zile în urmă, dinamoviştii anunţau că nu se vor mai baza pe serviciile lui Pesic pentru cel puţin trei săptămâni de zile, deoarece a fost diagnosticat cu pubalgie, aseară a venit rândul antrenorului FCSB să anunţe că Gnohere se confruntă cu aceeaşi afecţiune.

Gnohere a rămas în afara lotului la meciul pe care FCSB l-a disputat împotriva celor de la Dunărea Călăraşi, încheiat 2-0, iar la finalul partidei antrenorul echipei „roş-albastre” a anunţat că atacantul francez se confruntă cu probleme de sănătate.

„Are o pubalgie. El a mai avut această problemă în urmă cu caţiva ani şi trebuie să fim foarte atenţi cu el. El trebuie să treacă peste durerile pe care le are. Am avut discuţii cu el. Mă bucur că el încearcă să treacă peste aceste dureri şi uşor-uşor, cu multă muncă, sper să îi treacă durerea”, a spus Nicolae Dică.

Antrenorul FCSB nu a specificat însă când va reveni Gnohere în primul „11” al echipei.

Şi Denis Alibec s-a confruntat cu această problemă pe când juca la FCSB. Afecţiunea i-a dat bătăi de cap jucătorului pentru o perioadă destul de lungă de timp.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1gnohere 

viewscnt
Articole similare