Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A debutat la 16 ani şi a marcat singurul gol al lui FCSB în meciul din Cupă, dar rămâne modest: "Nu mă aşteptam să debutez"

VIDEO | A debutat la 16 ani şi a marcat singurul gol al lui FCSB în meciul din Cupă, dar rămâne modest: "Nu mă aşteptam să debutez"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut în Cupa României, la Călăraşi, în faza "optimilor". În meciul din deplasare, singurul marcator al formaţiei antrenate de Nicolae Dică a fost Cristian Dumitru, un tânăr venit de la echipa a doua. Chiar dacă a reuşit să marcheze, puştiul rămâne modest.

"După părerea mea a fost noroc, mă bucur că am marcat. Nu mă aşteptam să debutez, mă bucur că am făcut-o, mă bucur că mă antrenez în fiecare zi cu echipa mare, sper să o ţin tot aşa. Ne-am dorit să ne calificăm, dar am primit două goluri din faze fixe, dar nu am reuşit să egalăm", a spus Dumitru la flash interviul de după meci. 

Dumitru, în vârstă de doar 16 ani, a marcat din pasa unui alt junior, Tudor Moldovan, iar tânărul atacant l-a mai remarcat şi pe Ianis Stoica, care a fost titular la Călăraşi. Totuşi, Dumitru rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că depinde de Dică dacă va debuta şi în Liga 1, dar este pregătit să marcheze şi în campionat, dacă i se dă ocazia. 

În vară, Cristian Dumitru era remarcat chiar de Mihai Stoica, despre care oficialul lui FCSB a declarat: "Veti vedea de Cristian Dumitru, un jucator de care se va vorbi foarte mult. Nu a implinit inca 17 ani. Asa cum v-am spus de Man, cand nimeni nu vorbea de el, asa va spun si de Dumitru. Dumitru, la 16 ani si jumatate, a fost pastrat in lotul mare".

VEZI GOLUL LUI DUMITRU DIN MECIUL CU DUNĂREA CĂLĂRAŞI

 

Afla mai multe despre: cristian dumitrufcsbcupa romanieidunarea fcsb 

viewscnt
Articole similare