Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A dus-o pe Poli Iaşi pe primul loc, dar rămâne modest. Mihai Teja: ”Mai e mult până departe” :)

VIDEO | A dus-o pe Poli Iaşi pe primul loc, dar rămâne modest. Mihai Teja: ”Mai e mult până departe” :)

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a câştigat cu 2-0 în faţa lui Dinamo şi este lider provizoriu în Liga 1. Mihai Teja îşi îndeamnă însă jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ.

Poli Iaşi este una dintre revelaţiile acestui început de sezon şi victoria cu Dinamo a adus-o pe primul loc în Liga 1. Mihai Teja spune însă că jucătorii săi ar trebui să conştientizeze că este abia începutul de campionat şi ar trebui să rămână concentraţi în continuare:

”Suntem bucuroşi că am câştigat, mai ales în faţa lui Dinamo, o echipă de tradiţie, o echipă cu o istorie în spate şi felicit jucătorii pentru că au făcut un meci bun. Şi-au dorit foarte mult să câştige, le mulţumesc şi suporterilor care au venit într-un număr mult mai mare să ne vadă şi mă bucur dacă au plecat fericiţi de aici.

Îmi doresc să creştem de la meci la meci mai mult în joc şi să continuăm cu rezultatele acestea. Până acum e bine, eu sper ca jucătorii, suporterii să rămână cu picioarele de pământ, pentru că încă nu am făcut nimic. Au trecut abia patru etape, mai e mult până departe şi suntem într-o formă bună, ceea ce ne dă încredere şi moral, dar mai e foarte mult de muncă. 

Dacă ar fi şi stabilitate financiară, ar fi foarte bine. Ar fi un echilibru şi atunci lucrurile ar fi altfel. De la preşedinte avem tot mai multe detalii că situaţia se va îmbunătăţi.

(Revanşă personală cu FCSB?) Nu, nici cu FCSB, nici cu Dinamo. Sunt echipe mari, sunt echipe puternice, nu am nicio revanşă. Revanşa mea este munca, am venit să muncesc cu plăcere aici şi sper ca lucrurile să meargă bine în continuare. Cu siguranţă va veni şi o vreme în care vom pierde, va veni o perioadă destul de grea şi atunci trebuie să fim echilibraţi, aşa cum suntem acum”,
a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare