Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A făcut fotbal, tenis de câmp, înot şi baschet, dar vrea la Olimpiadă la tenis de masă!

VIDEO | A făcut fotbal, tenis de câmp, înot şi baschet, dar vrea la Olimpiadă la tenis de masă!galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Rareş Şipoş, campionul european în proba de dublu, este convins că peste patru ani va fi la Jocurile Olimpice alături de echipa masculină a României.

În vârstă de 20 de ani, jucătorul povesteşte că în copilărie a practicat patru sporturi: fotbal, tenis de câmp, înot şi baschet, apoi tatăl său l-a dus la tenis de masă.

Părinţii mei m-au împins către sport. Când eram mic eram un copil foarte activ, practicam multe sporturi şi într-un final am ales tenisul de masă. Am dorit să devin sportiv profesionist”, a declarat Rareş Şipoş, campion european U21 în proba de dublu masculin la tenis de masă.

Dacă la 9 ani visa să ajungă campion european, dorinţă care între timp i s-a împlinit, acum, la 20,  Rareş vrea ca peste patru ani să ajungă cu echipa naţională masculină la Olimpiadă!

Sunt sigur că, dacă echipa se va închega şi vom progresa, vom avea o şansă reală şi la o medalie”, a completat acesta.

”Îmi este dor să mergem la concursuri”

Rareş Şipoş este deja la al patrulea cantonament cu băieţii şi fetele de la loturile naţionale şi abia aşteaptă să participe din nou la concursuri.

Ultimul la care a mers înainte de Pandemie a fost Campionatul European U21, de la care s-a întors cu două medalii: una de aur, la dublu, alături de Cristian Pletea, şi o medalie de argint în proba de simplu.

Îmi este foarte, foarte dor să mergem din nou la concursuri, dar pe de altă parte mă bucur că ne putem antrena împreună. Înainte de Pandemie încrederea mea era la cote maxime, urma şi un Campionat Mondial, care din păcate s-a anulat”, a conchis tânărul sportiv român.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masa 

viewscnt
Articole similare