Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A făcut penalty intenţionat! Declaraţie surprinzătoare a lui Răzvan Tincu, la flash-interviu: "Mi-am asumat, ştiam că e poarta goală!"

VIDEO  | A făcut penalty intenţionat! Declaraţie surprinzătoare a lui Răzvan Tincu, la flash-interviu: "Mi-am asumat, ştiam că e poarta goală!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Răzvan Tincu (32 de ani), fotbalistul de la Sepsi care a făcut penalty-ul ratat de Slavko Perovic, a surprins la finalul partidei când, la finalul partidei, a recunoscut că şi-a asuma decizia de a-l faulta pe Diego Fabbrini, deoarece poarta era goală.

Tincu l-a faultat pe Fabbrini la 1-0 pentru Sepsi, iar Perovic a avut şansa de a egala, însă Niczuly a apărat lovitura de pedeapsă.

"Cred că au fost nişte momente greu de trăit pentru mine, dar la faza penalty-ului chiar mi-am asumat, pentru că ştiam că e poarta goală şi Fabbrini avea mingea, putea să dea gol foarte uşor şi mi-am asumat, am zis că-l faultez şi până la urmă, în urma rezultatului, am făcut o alegere bună că am reuşit să-l faultez.

Victoria e meritată, chiar dacă am suferit, dar am arătat mult caracter. (n.r. - Ţi-a reproşat Leo Grozavu penalty-ul?) În momentul respectiv aşa am luat eu decizia, aveam 1-0. Am mai văzut momente în care un fundaş a luat roşi şi celălalt. Am analizat jucătorii care sunt posibili să bată de la Dinamo şi Perovic, în majoritatea şuturilor, şuta în partea stângă a portarului, dar a fost şi noroc. La penalty trebuie să aibă portarul noroc"
, a spus Răzvan Tincu, la flash-interviu, la Telekom Sport.

Sepsi a bătut-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare, fără drept de apel, 3-1, după ce covăsnenii au condus cu 3-0. Dinamo se afundă şi mai rău în clasament: "câinii" sunt pe locul 17, retrogradabil, cu 17 puncte. Sepsi e pe locul 8, al doilea din play-out, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: razvan tincusepsiliga 1dinamopenalty 

viewscnt
Articole similare