Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fentat regulamentul Zverev? Neamţul, surprins de camere când părea a utiliza telefonul mobil în timpul meciului cu Tsitsipas

VIDEO | A fentat regulamentul Zverev? Neamţul, surprins de camere când părea a utiliza telefonul mobil în timpul meciului cu Tsitsipas

Tenis

Comentarii

Alexander Zverev a fost învins miercuri seară în Grupa A a Turneului Campionilor de la Londra de grecul de 21 de ani care şi-a asigurat şi calificarea în faza semifinalelor competiţiei.

Tsitsipas s-a impus cu 6-3, 6-2, dar un moment din timpul partidei a atras cel mai mult atenţia. La scorul de 2-1 în actul secund, în favoarea învingătorului, Zverev a oferit un moment controversat pe care unii nu l-au putut trece cu vederea. Neamţul este bănuit că a folosit telefonul mobil în timpul jocului, lucru interzis de regulament. Pe transmisiuea jocului se poate observa cum sportivul de 22 de ani caută ceva în geanta cu echipament pentru câteva secunde. Apoi, acesta ia o sticlă cu apă pentru a se hidrata încercând să mascheze cumva gestul său de mai devreme. 

De altfel, când a fost întrebat despre acest fapt, Zverev a folosit tocmai acest argument pentru a explica momentul respectiv. În circuitul ATP, utilizarea telefoanelor mobile în timpul partidelor este strict interzisă. Această decizie a fost luată pentru a preveni trucarea meciurilor sau primirea de sfaturi din partea antrenorilor. Chiar dacă a pierdut confruntarea cu Tsitsipas, numărul 7 mondial păstrează în continuare şanse de a ajunge în penultima fază a competiţiei. Zverev îl va întâlni pe Daniil Medvedev, în ultimul meci din grupă. 

Afla mai multe despre: tsitsipaszverevturneul campionilorregulamenttelefon mobil 

viewscnt
Articole similare