Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "A fost adus în staff". Mutare de ultim moment pe banca dinamoviştilor. Cine va face echipa pentru meciul cu Clinceni

VIDEO | "A fost adus în staff". Mutare de ultim moment pe banca dinamoviştilor. Cine va face echipa pentru meciul cu Clinceni
Comentarii

Dinamo se pregăteşte pentru meciul cu Academica Clinceni, care va avea loc vineri, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. În urma problemelor de sănătate, Eugen Neagoe rămâne departe de banca tehnică a "câinilor", însă Sebastian Moga a dezvăluit că încă primeşte indicaţii de la Neagoe pentru pregătirea echipei.

"Antrenor principal este Eugen Neagoe, noi suntem antrenori secunzi. A fost cooptat în staff şi Iulian Mihăescu să ne dea o mână de ajutor. A fost şi ieri la băieţi, a discutat cu băieţii, le-a spus să se pregătească, să fie serioşi la antrenamente şi că are mare încredere în ei.

Normal că ne dă programul de antrenament, programul de meciuri, cum joacă echipa, în ce sistem jucăm, normal că nu facem de capul nostru. Eugen oricum nu poate să stea departe de fotbal şi o să revină cât mai repede" , a spus antrenorul secund al dinamoviştilor, Sebastian Moga.

Afla mai multe despre: dinamosebastian moga 

viewscnt
Articole similare