Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost cod portocaliu de ninsoare în România. Cum arată stadionul din Craiova, acolo unde se va juca amicalul cu Suedia

VIDEO | A fost cod portocaliu de ninsoare în România. Cum arată stadionul din Craiova, acolo unde se va juca amicalul cu Suedia

Echipa națională

Comentarii

Administratorii arenei din Craiova au făcut eforturi considerabile pentru a proteja suprafaţa de joc, în condiţiile în care aici se va juca amicalul cu Suedia, marţi, 27 martie, de la 21:30.

În ultimele zile, România s-a confruntat cu un val de ninsori şi temperaturi scăzute. A fost cod portocaliu în majoritatea ţării şi terenurile de fotbal au fost foarte afectate. Etapele din ligile inferioare au fost amânate şi chiar şi naţionalele U19, U21 şi de seniori au avut probleme în a-şi găsi terenuri de antrenament.

În acest context, administratorii stadionului din Craiova au făcut eforturi pentru a păstra terenul în condiţii cât mai bune. Iarba a fost acoperită cu o preluată şi acum arată destul de bine. Există mari speranţe că România - Suedia se va juca pe o suprafaţă decentă, mai ales că meteorologii anunţă că vremea se va îmbunătăţi considerabil.

În schimb, atmosfera în tribune nu se anunţă foarte spectaculoasă. Suporterii nu s-au înghesuit să-şi cumpere bilete şi vom vedea probabil multe scaune goală.

Afla mai multe despre: romaniasuediastadioncraiovaion oblemenco 

viewscnt
Articole similare