Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost concurs de ratări în Moldova. Botoşani şi Poli Timişoara au remizat alb, după un meci cu foarte multe faze de poartă

VIDEO | A fost concurs de ratări în Moldova. Botoşani şi Poli Timişoara au remizat alb, după un meci cu foarte multe faze de poartă

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I.

LIVE VIDEO Botoşani - ACS Poli 0-0

ECHIPELE DE START

FC Botosani: E. Pap - F. Plamadă, Burcă, Miron, Acsinte - Oaidă, J. Rodriguez - M. Roman, Serediuc, Golofca - Fulop; Rezerve: I. Brînză - Dumitraş, Muşat, Moruţan, Piftor, Axente, Tincu
Antrenor: Costel Enache

ACS Poli: Straton - Melinte, Cînu, Şeroni - Ciucur, Vaşvari, Artean, Oliva - Munteanu, Drăghici, Bîrnoi; Rezerve: Smaranda - Raţ, Enescu, Zaluschi, Velcotă, Roman, Oprea
Antrenor: Adrian Neaga

Timişorenii le-au ţinut piept moldovenilor, la Botoşani, în prima repriză. Golofca a fost foarte aproape să îl păcălească pe Straton la prima ocazie a meciului. Apoi, Şeroni l-a întins serios pe Pap, dar la pauză s-a intrat cu scor alb.

Bănăţenii ”au terminat benzina” după o oră de joc. Botoşani a atacat în valuri, iar panica a cuprins defensiva oaspeţilor aproape la fiecare fază. Însă Inexactitatea atacanţilor şi intervenţiile eroice ale apărătorilor lui Poli au făcut ca tabela să nu se modifice. Rând pe rând, Axente, Golofca şi Fulop au ratat din situaţii excelente.

Timişorenii puteau da lovitura în final, dar Roman a fost imprecis, iar Botoşani - Poli s-a încheiat 0 la 0.

FINAL

min. 62: Patru ocazii majore pentru FC Botoşani! Axente şi Golofca au ratat câte două ocazii mari de a deschide scorul.

min. 46: Start în partea secundă!

PAUZĂ

min. 39: Ocazie mare pentru Poli! Raţ centrează, apărarea Botoşaniului respinge până la Munteanu, care recentrează la Şeroni, iar acesta trimite periculos pe poarta lui Pap.

min. 37: Ocazie pentru Botoşani! Rodriguez centrează foarte bine, dar Acsinte trimite peste poartă din poziţie foarte bună.

min. 19: Ocazie importantă pentru Botoşani! Golofca pătrunde foarte bine pe flancul stâng şi centrează în faţa porţii, dar mingea capătă un efect ciudat, aşa că Straton este nevoit să intervină şi să scoată mingea de sub bară.

min. 1: A început partida!


Botoşani este una dintre cele trei echipe lipsite de griji în acest final de campionat, alături de Dinamo şi Sepsi. În schimb, ACS Poli încheie campionatul în genunchi, aşa cum a făcut-o şi în ultimele două sezoane. Înaintea acestui joc, bănăţenii se află pe loc retrogradabil, la două puncte de poziţia de baraj, ocupată de Voluntari, şi la trei de prima echipă aflată deasupra zonei retrogradării, Gaz Metan. Timişorenii au beneficiat însă de rotunjirea punctajului la începerea play-out-ului, spre deosebire de Gaz Metan, astfel că la egalitate de puncte sibienii au câştig de cauză.

FC Botoşani a câştigat la limită două dintre cele trei întâlniri cu ACS Poli, din acest sezon, scor 1-0, iar o partidă s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Clasamentul play-out-ului, cu două meciuri rămase de disputat din runda a 12-a: Gaz Metan - Sepsi şi Botoşani - Timişoara:

1. Dinamo 50 de puncte
2. Botoşani 33
3. Sepsi 32
4. Chiajna 29
5. Gaz Metan 26
6. Voluntari 25
7. ACS Poli 23
8. Juventus Bucureşti 16

Afla mai multe despre: botosanipoliliga 1 

viewscnt
Articole similare