Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost delir pe Olimpico, după şocul anului în Champions League. Acoperiţi-vă urechile! Comentatorii italieni ţipă ca din gură de şarpe

VIDEO | A fost delir pe Olimpico, după şocul anului în Champions League. Acoperiţi-vă urechile! Comentatorii italieni ţipă ca din gură de şarpe
Comentarii

Am avut o seară incredibilă în Champions League! Pentru Barcelona, drumul spre trofeu s-a oprit la Roma. Catalanii au fost de nerecunoscut! Italienii au reuşit exact scorul de care aveau nevoie.

A fost delir pe Olimpico după şocul anului din Champions League!  Barcelona a fost eliminată de Roma după ce a câştigat cu 4-1 în tur.

Grecul Manolas a parafat calificarea în minutul 82 cu un gol care a aruncat tribunele în aer. În tur îşi marcase în proprie poartă.

Dzeko deschisese scorul încă din minutul 6, după ce a dejucat perfect jocul la offside al catalanilor. Roma a atacat în valuri tot meciul. Schick, Dzeko şi Kolarov în prima repriză, De Rossi şi El Sharawy în cea de-a doua au ratat incredibil. Messi a fost inexistent pe Olimpico. Dzeko a scos şi un penalty în repriza a doua, iar căpitanul Romei şi-a răscumpărat şi el greşeala de la autogolul din tur. 

Sub privirile lui Totti, ale selecţionerului Di Biaggio şi ale lui Sir Alex Fergusson, Roma s-a apărat perfect şi a câştigat cu cât avea nevoie, 3-0 şi s-a calificat în semifinale.

Vezi mai jos un material video cu reacţiile comentatorilor italieni:

Afla mai multe despre: campions leagueas romabarcelona,  

viewscnt
Articole similare