Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO A fost dorit de Dinamo, dar a ales echipa lui Gigi Becali. Acum mărturiseşte: ”Nu regret nimic!”

VIDEO A fost dorit de Dinamo, dar a ales echipa lui Gigi Becali. Acum mărturiseşte: ”Nu regret nimic!”

Dinamo București

Comentarii

Paul Pârvulescu, actualmente la Academica Clinceni, nu regretă că nu a ajuns să joace pentru Dinamo, formaţie unde a fost dorit cu insistenţă înainte să ajungă la FCSB.

În conferinţa de presă susţinută astăzi, Paul Pârvulescu a mărturisit că nu are niciun regret că nu a mers atunci la Dinamo, cu toate că se declarase fan al ”câinilor”: ”Nu am de ce să am vreun regret pentru că am semnat cu Steaua, am petrecut acolo cea mai frumoasă perioadă din cariera mea, am câştigat multe trofee” a mărturisit Pârvulescu.

Ajuns la 31 de ani, Paul Ovidiu Pârvulescu a jucat între 2012 şi 2016 pentru formaţia lui Gigi Becali. A strâns în total 63 de meciuri şi a marcat 2 goluri pentru gruparea roş-albastră. Alături de FCSB, Paul a cucerit trei titluri de campion al României, precum şi alte trofee interne. A debutat în naţionala României în 2009 şi a strâns 5 selecţii pentru prima reprezentativă.

De-a lungul carierei sale a mai jucat la echipe ca Gaz Metan Mediaş, Viitorul Constanţa, FC Voluntari, St Polten, Wisla Plock şi Politehnica Iaşi.

Afla mai multe despre: paul pârvulescuclincenigigi becali 

viewscnt
Articole similare