Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost dus direct la spital în timpul partidei Dinamo - FC Voluntari! Fotbalistul a plâns pe targă după ce a fost înlocuit

VIDEO | A fost dus direct la spital în timpul partidei Dinamo - FC Voluntari! Fotbalistul a plâns pe targă după ce a fost înlocuit

Superliga

Comentarii

Prima repriză a partidei din "Ştefan cel Mare" dintre Dinamo şi FC Voluntari s-a terminat la egalitate, scor 0-0, dar Alexandru Măţan a fost lovit de ghinion. Jucătorul oaspeţilor s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 33.

LIVE VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0

UPDATE | După câteva minute în care i s-au acordat primele îngrijiri medicale în ambulanţa prezentă la stadion, Alexandru Măţan a fost transportat către spital. 


Partida s-a terminat mai repede pentru fotbalistul împrumutat de FC Voluntari de la Viitorul. La un duel pentru balon cu Ioan Filip, Măţan a căzut secerat de durere, după ce dinamovistul a avut o intrare dură asupra sa. 

Mijlocaşul central al gazdelor i-a aplicat o lovitură de picior în spate adversarului său, iar Măţan a resimţit imediat lovitura. Jucătorul ofensiv a picat şi a început să urle de durere pe teren. 

Medicii echipei au intervenit imediat şi l-au scos pe targă pe marginea terenului. Durerile lui Măţan nu s-au ameliorat, iar camerele care au transmis partida l-au susprins pe jucător în timp ce plânge. În locul său pe teren a intrat Daniel Benzar. 

Alexandru Măţan a ajuns în ambulanţă

Reporterii Telekom Sport prezenţi în "Ştefan cel Mare" l-au susprins pe Alexandru Măţan în timp ce era condus de medici spre ambulanţă, unde a primit îngrijiri medicale suplimentare, din cauza loviturii puternice de la spate. 

În cele din urmă, Ioan Filip a fost eliminat, dar nu pentru lovitura aplicată lui Măţan. În minutul 49, mijlocaşul dinamovist a comis un henţ şi a primit al doilea cartonaş galben. 

Afla mai multe despre: alexandru matandinamofc voluntari 

viewscnt
Articole similare