Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "A fost fenomenal!". Gheorghe Hagi, impresionat de evoluţia unui jucător din naţionala României

VIDEO | "A fost fenomenal!". Gheorghe Hagi, impresionat de evoluţia unui jucător din naţionala României
Comentarii

România a fost învinsă, scor 1-2, de naţionala Spaniei şi a picat pe locul al patrulea în grupa din preliminariile pentru Euro 2020. Florin Andone a marcat unicul gol al tricolorilor, iar Sergio Ramos şi Paco Alcacer au înscris pentru iberici.

"Am avut şansă, puteam să egalăm, puteam să marcăm. Am întâlnit o echipă bună, care ştie să joace fotbal. Spaniolii ştiu să paseze, au controlul jocului, ei dau ritmul jocului. Trebuia probabil să fim încă puţin mai agresivi în mijloc, ca să luăm mai multe mingi, când s-a făcut lucrul acesta am ajuns la poartă şi am avut ocazii.

Stând puţin mai sus, câţiva metri, punându-i puţin în presiune, probabil că aveam mai multe ocazii. Păcat, că putea să fie egal, fără probleme, dar ăsta este fotbalul. Tătăruşanu a fost fenomenal. (n.r. despre Ianis Hagi) Ca orice tânăr, toţi din generaţia asta tânără, trebuie să avem răbdare cu ei, pentru că ştim, ne-au demonstrat că sunt valoroşi, cu ei trebuie să avem răbdare şi, uşor, uşor, în fiecare zi, vor deveni mai buni" , a spus Gheorghe Hagi.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită! 

Afla mai multe despre: hagiromania 

viewscnt
Articole similare