Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost haos! Cum au fost primiţi jucătorii lui Hajduk Split la primul meci pe care l-au jucat după ce au fost eliminaţi de FCSB

VIDEO | A fost haos! Cum au fost primiţi jucătorii lui Hajduk Split la primul meci pe care l-au jucat după ce au fost eliminaţi de FCSB

Campionate

Comentarii

Suporterii lui Hajduk Split sunt tot mai furioşi din cauza rezultatelor slabe, iar eşecul cu Gorica, pe teren propriu, a fost picătura care a umplut paharul. Fanii au aruncat cu torţe în jucătorii care au venit să-i salute la finalul meciului.

Hajduk Split are un început foarte slab de sezon. Fanii n-au primit prea bine eliminarea în faţa FCSB-ului, dar nici felul în care echipa se descurcă în campionat. Duminică, a fost picătura care a umplut paharul. Hajduk a pierdut cu 2-0, pe teren propriu, în faţa lui Gorica, o nou-promovată.

La final, jucătorii s-au dus să-i salute pe suporterii din galerie, dar ultraşii au început să înjure şi să arunce cu obiecte, cu fumigene şi torţe. Potrivit index.hr, antrenorul Zeljko Kopic şi Sasa Bjelanovic - fost jucător la CFR Cluj, în prezent director sportiv la Hajduk - şi-au prezentat demisiile după aceste incidente.

Însă Jasmin Huljaj, preşedintele lui Hajduk, a refuzat să semneze demisiile celor doi: ”Directorul sportiv Sasa Bjelanovic şi antrenorul Zeljko Kopic şi-au prezentat demisiile după meciul de aseară şi am decis să le resping, în calitate de preşedinte al clubului. Amândoi au toată încrederea”.

Afla mai multe despre: fcsbhajduk splitcroatia 

viewscnt
Articole similare