Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost NEBUNIE în La Liga! Vallecano a câştigat derbyul nou promovatelor. Valencia a pierdut cu Alaves, iar Huesca a învins-o pe Betis

VIDEO | A fost NEBUNIE în La Liga! Vallecano a câştigat derbyul nou promovatelor. Valencia a pierdut cu Alaves, iar Huesca a învins-o pe Betis

Fotbal

Comentarii

Ziua de La Liga a început cu un duel al nou promovatelor - Real Valladolid a primit vizita penultimei clasate Rayo Vallecano. Meciul a avut un start perfect - oaspeţii au marcat cel mai rapid gol al acestui sezon din Spania în secunda 29. Gazdele au alergat dupa egalare tot restul meciului dar nu au avut succes - cea mai mare şansă de egalare au avut-o în minutul 88 dar nu au reuşit să înscrie din penalty. Real Valladolid - Rayo Vallecano s-a terminat 0-1.

Deplasarea de pe terenul lui Aleves a fost dureroasă pentru cei de la Valencia. Mai întâi, antrenorul liliecilor,  Marcelino, era să îşi spargă capul după ce s-a lovit de banca de rezerve. În teren, jucătorii săi au început excelent meciul. Dani Parejo a deschis scorul cu o execuţie perfectă din lovitură liberă. Avantajul nu a durat decât şapte minute. Borja Baston a profitat de o deviere norocoasă şi a restabilit egalitatea. Alaves a dat lovitura la ultima fază a primei reprize. Tomas Pina a fost marcator. Diferenţa putea creşte în startul părţii a doua, dar Neto a intervenit excelent la execuţia lui Laguardia. S-a terminat 2 la 1 pentru Alaves, care a urcat momentan pe loc de Champions League, peste Real Madrid.

Huesca şi Betis Sevilla au dat drumul la fotbal abia în a doua repriză a duelului de pe El Alcoraz. Andaluzii au lovit primii. Tello a scos penalti, iar Sanabria a marcat de la punctul cu var. Huesca a replicat imediat, dar Miramon şi Hernandez au ratat inexplicabil în aceeaşi fază. Egalarea a venit din partea lui Ferreiro, care a marcat primul său gol din carieră în La Liga. Ultima clasată a dat lovitura în finalul meciului. Rivera a marcat şi i-a adus echipei sale prima victorie după 17 etape.

Afla mai multe despre: vallecanovalenciaalaveshuescabetis 

viewscnt
Articole similare