Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost nebunie în vestiarul Iaşiului după victoria cu Călăraşi. Secundul a dat-o pe engleză, iar jucătorii au leşinat de râs

VIDEO | A fost nebunie în vestiarul Iaşiului după victoria cu Călăraşi. Secundul a dat-o pe engleză, iar jucătorii au leşinat de râs

Fotbal intern

Comentarii

Poli Iaşi a obţinut, duminică după-amiază, cea de-a doua victorie la rând în campionat, 1-0 cu Dunărea Călăraşi, şi trage speranţe din ce în ce mai mari că va juca din nou în play-off.

La finalul meciului, decis de golul lui Platini din minutul 33, vestiarul echipei moldave a fost cuprins de bucurie şi, în lipsa antrenorului Flavius Stoican, în centrul atenţiei s-a aflat secundul Adi Kerezsy. "Băieţi, aţi fost extraordinari!", a spus tehnicianul, care a vrut să se facă înţeles şi de către fotbaliştii străini: "You are wonderful!", a adăugat, apoi, Kerezsy, moment în care în vestiarul Iaşiului s-a declanşat nebunia, iar jucătorii au izbucnit în râs.

Formaţia CSM Politehnica Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1. Golul a fost marcat de Platini, în minutul 33.

În urma acestui succes, Poli Iaşi a acumulat 24 de puncte şi se află la trei puncte de zona play-off-ului.

Afla mai multe despre: iasivideonebunie 

viewscnt
Articole similare